Van Blik op media naar Noxqs

Toverboek,

dat zich opent op de wind om te worden gelezen
met gesloten ogen…,
waar vlinders van opfladderen, verward
dezelfde ideeën te hebben gehad.

R.M. Rilke

Blik op media verplaatst haar activiteiten naar Noxqs Zorginnovatie.

Ik voorspelde het al een beetje in mijn blog over zelfredzaamheid eind juni: Ik wil meer doen wat ik het leukste vind en waar ik het beste in ben. In de afgelopen twee jaar van mijn zelfstandig ondernemerschap heb ik met ontzettend veel enthousiasme en plezier gewerkt. Het zelfstandig ondernemerschap stond me echter in de weg om ook echt alles eruit te kunnen halen. Daarom heb ik de keuze gemaakt om mijn activiteiten vanaf 1 september voort te zetten bij het bedrijf Noxqs Zorginnovatie. Onze ideeën liggen dicht bij elkaar en we vullen elkaar goed aan.

Bij Noxqs zal ik mij vooral richten op activiteiten op het snijvlak van innovatieve ICT en de (gehandicapten)zorg. Ik blijf me inzetten voor VG2.0 en ook in de sociale media hou ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Voor degenen die (nog) niet bekend zijn met het werk van Noxqs:  www.noxqs.nl

De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier gewerkt aan verschillende projecten en activiteiten. Ik wil dan ook graag alle mensen die me op allerlei manieren geholpen hebben (met filmpjes, interviews, uitnodigingen voor workshops, RT’s op Twitter, lieve en ondersteunende mailtjes, gezamenlijke zoektochten naar financiering en nog veel meer) ontzettend bedanken!

Mijn contactgegevens vanaf nu:

[email protected]
[email protected] (vanaf 1 oktober)
@SannevdHagen
0614362879

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven