logo begrijpelijke comm

Netwerk Begrijpelijke Communicatie

In 2018 heb ik het ‘netwerk begrijpelijke communicatie’ opgericht. Samen met een paar enthousiaste medewerkers uit de gehandicaptenzorg hebben we diverse activiteiten ondernomen de afgelopen jaren. Op deze plaat kun je zien wat we allemaal hebben odernomen.

Netwerk begrijpelijke communicatie

Ik ben het netwerk gestart omdat ik al jarenlang zie dat mensen met een verstandelijke beperking niet altijd de informatie krijgen die ze nodig hebben. Communicatieafdelingen bereiken clienten niet of onvoldoende. En niet iedereen bezit de competenties om informatie op de juiste manier te vertalen zodat iedereen het kan begrijpen.

Met dit netwerk verbinden we professionals aan elkaar en delen we kennis. Daarnaast organiseren we vertaalsessies waar nodig. Zo komt er binnenkort een actie aan rondom de verkiezingen in Maart. En we signaleren waar behoefte aan is.

Als netwerk zijn we aan het groeien en ontwikkelen: hoe kunnen we ons beter organiseren? Wat kunnen we betekenen voor het veld? Een mooie reis om samen te maken.

Meer informatie vind je op https://begrijpelijkecommunicatie.nl/

Een uitgebreid inhoudelijk artikel over dit thema lees je hier Clientcommunicatie apart vak in de communicatiesport

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven