Online spreekuur (S)Anne

Elke dinsdag is er een open online spreekuur tussen 13 en 16u.
Je kan komen wanneer je wil, aanmelden is niet nodig.

Doel van het spreekuur

Anne en Sanne houden zich bezig met het thema samenwerken. Hoe kun je goed samenwerken als je heel verschillend bent? Of als je nog niet gewend bent om samen te werken? We doen dit door erover te praten, lezingen te geven, te adviseren, maar ook door het goede voorbeeld te geven. Door samen te werken.

Daarom kun je bij ons langskomen. Om even met ons hierover te spreken.
Het leuke van het spreekuur is: afspraak is niet nodig! Je mag spontaan binnenkomen. Dat geeft ook de mogelijkheid om een keer iemand te ontmoeten die je nog niet kende.

Wie zijn Anne en Sanne?

Anne Hendriks: Is ervaringsdeskundig in het leven met spasme en 24 uurs ondersteuning. Anne zet haar ervaringsdeskundigheid in bij Academy het Dorp als gastvrouw en sparringspartner bij projecten.

Sanne van der Hagen is ervaringsdeskundig in het begeleiden van veranderingen bij zorgorganisaties die bezig zijn met implementeren. Sanne zet haar ervaringsdeskundigheid in bij Vrienden van verandering en bij diverse projecten in de zorg.

(S)Anne is een duo dat samenwerken op de kaart zet. Ze bevorderen het samenwerken tussen groepen die elkaar van nature niet zo snel vinden. Bijvoorbeeld projectleiders en mensen met ervaringskennis. Daarin proberen ze zelf het goede voorbeeld te leven.

Zo kom je bij ons op bezoek

We gebruiken Zoom. Via deze link kom je bij ons binnen in de wachtkamer. We laten je daarna zo snel mogelijk toe.
Klik op deze tekst om naar het spreekuur te komen.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven