Implementatie-coaching aangeboden

Aangeboden: (gratis) coachingstraject voor projectleiders in de zorg die beter willen leren implementeren.

Ik ben begonnen aan een opleiding en bied daarom een aantal coachingstrajecten aan voor projectleiders in de zorg.

Waarom meedoen? Wanneer je wat wil veranderen in je werk, je leven of wanneer je werkt aan verandering in jouw organisatie, dan is een coachingstraject misschien wat voor jou.

Over mij. Ik ben Sanne van der Hagen van Vrienden van verandering. Ik heb verstand van veranderen, implementeren en coachen, en wil me verder ontwikkelen zodat dit elkaar meer kan versterken. Daarom doe ik de opleiding tot gecertificeerd coach. Hiermee kan ik mens en organisatie nog beter ondersteunen.

Hoe werkt het? We maken kennis en onderzoeken je coachvraag. Wanneer het voor ons beide goed voelt, start je bij mij een coachingstraject van minimaal 5 sessies. De coaching is gratis omdat ik een opleiding volg tot coach. We leren dus van elkaar.

Wanneer starten? Vanaf mei 2022.

Hoe kun je meedoen? Stuur mij een priv√©-bericht of mail dat je interesse hebt. We maken dan een afspraak om kennis te maken. [email protected]

Dit is de opleiding die ik volg. klik op deze link Ik doe dit om uiteindelijk een NOBCO-registratie te krijgen op practioner niveau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven