afbeelding van toeter en mensen

Subsidie: implementatie en opschalingscoaching

Zorg voor innoveren wil innovaties graag zo snel mogelijk laten landen in de praktijk. En daarvoor is wat coaching bij implementatie en/of opschaling welkom. Binnen deze regeling kun je €10.000,- subsidie aanvragen. Hij is open vanaf 11 september 2023. Natuurlijk help ik je graag bij het invullen van de aanvraag.

Voor wie is de regeling bedoeld?

Om een aanvraag te kunnen doen binnen deze subsidieregeling, moet je een zorgaanbieder zijn die valt onder de Wmo 2015, Zvw, Wlz of de Jeugdwet. Ook zorginnovatoren kunnen een aanvraag indienen, maar zij moeten dit wel doen in samenwerking met een zorgaanbieder.
Wat voor vragen zijn geschikt binnen deze oproep:

  • Meekrijgen van cliënten en medewerkers in zorginnovaties
  • Integratie in zorgprocessen
  • Structurele bekostiging
  • Visie op inzet van e-health
  • Technische uitdagingen
  • Regionale samenwerkingen
  • Privacy compliance

Voor deze en nog meer vragen kan je de hulp en ondersteuning inhuren van een externe coach. Benieuwd naar hoe aanvragers het uit eerdere rondes hebben gedaan? In onderstaand bericht lees je hoe de brandwondenstichting mij ervaart als implementatie- en opschalingscoach.

“De brandwondenstichting heeft Sanne ingeschakeld als implementatiecoach bij het implementeren/borgen van een online portaal in de Nederlandse Brandwondencentra. Samen met Sanne werken we aan een plan om te komen tot structurele en duurzame inbedding van het portaal in de (na)zorg in een aantal complexe zorgorganisaties. Wij ervaren Sanne als een prettige, creatieve coach die een duidelijke visie heeft op implementatie van technologie. Ze denkt mee met de overstijgende en beleidsmatige issues, maar geeft ook echt praktische tools en handvatten die ervoor zorgen dat je snel  ‘echte’ stappen kan zetten. Sanne doorziet een probleem snel, en legt elke keer weer de vinger op de zere plek, zelfs als je zelf nog niet weet waar het pijn doet.”Tjitske Haanstra – Projectcoördinator bij de Nederlandse Brandwonden Stichting

Om welke zorginnovaties gaat het?

Deze subsidieregeling richt zich op zorginnovaties die het voor ouderen mogelijk maken langer zelfstandig thuis te wonen.

Bron & meer informatie op ZorgVoorInnoveren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven