Sanne en haar familie

Over Sanne

Ik help dienstverleners en burgers om elkaar weer te begrijpen. Met een liefdevol fanatisme laat ik zien dat iedereen mee kan doen en ertoe doet. Door op een inclusieve manier te organiseren en te trainen bouw ik een stevige brug tussen partijen die elkaar van nature minder goed verstaan. Zo draag ik zorg voor echte betrokkenheid van iedere stakeholder in elk project.

Als je met mij werkt aan projecten rondom inclusie, implementatie, co-creatie of innovatie dan mag je deskundigheid en helderheid verwachten. Ik ben analytisch en vindingrijk en kan uitstekend moeilijke dingen op een makkelijke manier uitleggen. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik ben eerlijk, draai nergens omheen en doe altijd mijn best om je zo goed mogelijk te begrijpen. Je zult merken dat ik een moeilijk gesprek niet schuw, dat we samen kunnen lachen en dat ik altijd mogelijkheden zie.

Daarbij heb ik een goed gevoel voor waar ik de hulp van anderen nodig heb om een project verder te brengen. Die vind ik tussen jouw medewerkers, tussen de mensen voor wie je werkt, of in het grote netwerk dat ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd.

Voor mij bestaat er geen realisme zonder idealisme. Geen denken zonder doen. Ik noem mezelf: adviseur, sparringspartner, projectleider, initiatiefnemer.

Maar, zoals mijn dochter zegt: “dit is alleen maar reclame voor jezelf”. En dat klopt. Het liefst maak ik kennis met je door samen wat te doen. Zo kunnen we samen bij een kop koffie/thee een probleem uitpluizen, op zoek gaan naar een oplossing waar nooit een probleem voor was of gewoon samen praten over waar het nu écht om draait. Kennismaken kan door een van onderstaande media te gebruiken.

06 14362879 | [email protected] | plan hier een afspraak in

Tot gauw!

Hartelijke groet,
Sanne van der Hagen

#begrijpelijkeCommunicatie #vghackathon #VerstandelijkeBeperking #AssistiveTechnology #emb #Inclusie #DigitaleVaardigheden #e-inclusie

Meer weten over mijn drijfveren? Neem dan hier een kijkje.

Of bekijk hier recente projecten waar ik aan heb gewerkt

Scroll naar boven